Bli med på STOLPEJAKTA i Ås - det er GRATIS!

Stolpene er omtrent 1 meter høye og er merket med samme nummer som du finner på kartet. De skal stå ute fra 1. mai og ut oktober. Det er Ås kommune, Frisklivssentralen i Ås, Ås Frivilligsentral, Vitenparken, NMBU, SiÅs og orienteringsgruppa i Ås IL som står bak.

Stolpejakta på 1 - 2 - 3

1. Finn stolper!

Kartet med stolpeplasseringen1 finnes i to versjoner: på papir eller nedlastet på smarttelefon via mobilappen Stolpejakta (symbol Sj på rød bakgrunn - må ikke forveksles med app med lignende navn). Både mobilappen og papirkartene er gratis. Papirkartene kan hentes på Servicetorget på rådhuset og på biblioteket eller du kan skrive dem ut fra nettet ved å logge deg på www.stolpejakta.no (etter innlogging, klikk på Ås, deretter på "Registrer stolper", kartene er på venstre side under "Kartfiler"). Stolpejakta-appen kan lastes ned fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass er det bare å komme seg ut og finne stolper! Det er 25 stolper å finne i og i nærheten av Ås sentrum - finner du alle?


2. Registrer stolpene du finner

Hver stolpe er påtrykt en bokstavkode og en QR-kode. Stolpene registreres med appen ved å scanne QR-koden eller ved å registrere bokstavkoden i ettertid via nettportalen www.stolpejakta.no (må ikke forveksles med www.stolpejakten.no). Det er også mulig å levere kodene med navn og telefonnummer til Servicetorget på rådhuset. For de som ikke bruker appen, ta med en blyant og skriv kodene i tabellen nedenfor. For å registre elektronisk på appen eller på nettportalen, må du først registrere deg som deltager. Det gjøres direkte i appen eller ved å opprette en bruker på www.stolpejakta.no


3. Vinn premier!

Hver registrerte stolpe gir deg et lodd i trekningen av flotte premier. Dine vinnersjanser øker altså med antallet registrerte stolper.


Kontakt oss

Ta gjerne kontakt hvis du har innspill eller spørsmål. Fint hvis du gir oss beskjed dersom stolper er blitt borte eller Vennligst send spørsmål relatert til tekniske problemer med appen eller nettsiden til stolpejakta@stolpejakta.no.
Andre spørsmål sendes til: aas@stolpejakta.no.


Flere turer?

Dersom du ønsker å utvide turene til skogen, prøv tur-orientering (http://turorientering.no/asil/). Utsalgssteder: Ås Libris i Ås Kvartal og Boksmia, NMBU. Det er dessuten mulig å jakte på stolper i andre områder i Follo.Noen stolper er satt opp for sykling i hele Follo. Se Stolpejakta.no