Superlørdag ved varmestua 12. november

Den årlige dugnaden i lysløypa kl. 11-14, bruktmarked kl. 11 og innvielse av garasjen med overrekkelse av kr 100 000 fra Sparebankstiftelsen Østfold Akershus kl. 12.

2016-11-08
Kristen Treekrem

Gave fra Sparebankstiftelsen Østfold Akershus, åpning kl. 12:00.

Vi har fått kr 100 000 i gave fra Sparebankstiftelsen Østfold Akershus til den nye garasjen/tilbygget. Vi har allerede brukt dette bygget, men nå er det helt ferdig og klar til åpning. Det skjer lørdag 12. november kl. 12.

Fint om flest mulig av skigruppas unge og lovende stiller med Åsjakker for på vise at vi setter pris på denne store gaven.

 

Bruktmarked kl.11

Det har foregått noe salg av brukt skiutstyr i skigruppa gjennom flere år. Nå forsøker vi å legge til rette for både kjøpere og selgere ved å ha en felles handledag.

Har du et par ski som er for korte som du mener andre kan ha nytte av, eller trenger du et par brukte ski, så bør det være en mulighet lørdag kl. 11.

Tilsvarende med staver, kanskje to har brukket en stav av samme lengde. Da kan de bli et par. 

Har du skisko som er for små, Åsjakker som ikke passer (fordi noen har vokst i lengden), skidresser eller annet skirelatert utstyr; ta med dette og møt opp lørdag kl. 11.

Pent brukt utstyr kan f.eks. selges til halv pris av nypris, men det er også mulig å gi bort brukt utstyr. Pris og betaling avtales mellom kjøper og selger. Skigruppa skal ikke ha noe provisjon.

 

Den årlige lysløypedugnaden kl. 11-14.

Vi trenger å rydde kratt, klippe gress, fjerne kvister og generelt gjøre i stand løypa før enda mere snø kommer. Ta med utstyr for å klippe, rake og rydde litt. Har noen ryddesag / gresstrimmer så ta med. Har noen lyst til å bake litt – så ordner vi med kaffe og saft. Hyggelig om barna også blir med.

 

 

 

Aktiviteter

14.08.2020
Sommeraktivitetsskole 2020

09:30 - 14:30

Ås stadion og klubbhus