Gavebrev fra Sparebankstiftelsen Østfold Akershus

Sparebankstiftelsen Østfold Akershus har gitt kr 100 000 til Ås IL skigruppes nye varmestue som ble innviet lørdag.

 

Varmestue%E5pning-2.JPG

2016-11-14
Kristen Treekrem

 

 

Skigruppa i Ås IL har bygd på varmestua etter at den ble flyttet i forbindelse med utbygging av NMBU. Nå er varmestua utvidet med en garasje der det er plass til snøskuter, ATV og diverse utstyr for løypepreparering, i tillegg til lagerrom og plass til å smøre ski.

Når det er arrangement ved varmestua, blir garasjen blant annet brukt til salgsbod.

 

Skigruppa fikk kr 100 000 fra Sparebankstiftelsen Østfold Akershus ved tildelingen i mai.

Stiftelsen ble opprettet i 2011 i forbindelse med fusjon mellom Rygge-Vaaler Sparebank og Halden Sparebank som resulterte i SpareBank 1 Østfold Akershus.

Hovedområdet for stiftelsen er Mosseregionen, men det er også mulig for søkere i Follo å søke om tilskudd til allmennyttige formål.

 

Varmestuas tilbygg ble innviet lørdag. Styremedlem Tove Mangård i Sparebankstiftelsen Østfold Akershus overrakte gavebrevet til Cathrine Finne Kure som er leder i Ås ILs skigruppe.

  • Vi setter stor pris på denne gaven fra Sparebankstiftelsen Østfold Akershus til skigruppa i Ås IL. Vi har fått god plass i varmestua og en garasje med plass til alt utstyret som trengs for å preparere skiløypene i området. Nå venter vi bare på snøen, sa Kure.

Under gavetildelingen kunne en høre lyden av motorsager og ryddesager. Skigruppa hadde den årlige dugnaden i Nordskogen lysløype for å gjøre løypa klar til vinteren.

 

 Varmestue%E5pning-1.JPG

 

Aktiviteter

14.08.2020
Sommeraktivitetsskole 2020

09:30 - 14:30

Ås stadion og klubbhus