Verdige æresprisvinnere

Per Ellef Ryen Aalerud, Ingvild Wollebekk og Mina Lilleheier ble tildelt Torstein Bjørge og Ås ILs ærespris for ynge utøvere for 2017

2018-03-22
dagligleder

Årsmøtet i Ås IL hedret de tre talentfulle utøverne innen friidrett og langrenn med hvert sitt diplom og en sjekk på kr 1000. Mina var med på Skype fra Canada under prisutdelingen, mens Ingvild og Per Ellef tok smilende imot sine priser overrakt av styreleder John Høsteland.

Per Ellef har som 17-åring en lang og imponerende merittliste innen sprint, horisontale hopp og kast. Bare i nasjonale mesterskap i 2017 kan han skilte med bronse i kule i innendørs  UM og bronse i tresteg i utendørs UM og høye plasseringer både i spyd og sprintstafett.

Minas prestasjoner,  født samme år som Per Ellef, står ikke tilbake. Hun er mellom- og distanseløper. I 2017 tok hun gull på 1500 m i innendørs UM og var med på bronselaget  på stafetten  4x800 m.

Ingvild , ett år eldre enn de andre, går fort på ski. Hun er faktisk en av de beste langrennsløperne Ås IL noengang har hatt. I 2017 kan hun noteres for en 5.plass på 5 km skøyting og  8. plass på 7.5 km klassisk  i NorgesCup Nes og en 11.plass sammenlagt i NorgesCup Junior.

Gratulerer til alle tre og vi gleder oss til å se mer til dere i løyper og idrettsbaner!

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket