Barmarkssamling i Lillomarka

Vi prøver stadig ut nye steder for vår årlige barmarkssamling. I år kombinerte vi rulleski på Lillomarka Arena med tur og trening i skogen og overnatting på Nydalshytta. Det ble en suksess!

2019-10-14
gustavvaaje-kolstad62

Hvert år arrangerer skigruppa barmarkssamling. Det er en sosial treningssamling for gruppe 1, 2 og 3. I år la vi turen til Lillomarka. Dagen startet med en 2-timers rulleskiøkt på nye Lillomarka Arena. En fantastisk rulleskiløype ved porten til Lillomarka (Ammerud). De som ikke hadde rulleski selv fikk låne ski av klubben. Etter endt økt ble det lunsjpause og deretter en 2-timers vandring til Nydalshytta (ca en mil). Både store og små gikk med sekk på ryggen i fint høstvær. De fleste ankom hytta ved 17-tiden og kom til oppvarmet hytte med sprakende fyr i peisene og litt frukt å bite i. Middag ble servert litt senere, etterfulgt av sosiale aktiviteter.

Vi bør kanskje si litt mer om hytta. Nydalshytta er en DNT hytte som leies ut til lag, foreninger, skoleklasser og andre store grupper. Den skal først og fremst brukes til arrangementer innen idrett og friluftsliv. Hytta har 16 sengeplasser og 10 ekstramadrasser. Det er en flott hytte med en stor spisesal i lafta tømmer.

Den påfølgende dagen var det tidlig frokost og en god treningsøkt med stafetter og andre morsomme øvelser før gjengen satte kursen tilbake til Lillomarka Arena med sekken på ryggen. Det var en meget fornøyd gjeng som fikk seg en herlig tur i skogen i vakkert høstvær. Alle var enige om at turen hadde vært en stor suksess både med tanke på treningsutbytte, sosialt samhold og at det var en flott naturopplevelse. Kanskje vi gjentar suksessen neste år? Da blir det også muligheter for en treningsøkt på sykkel.

lagbilde_barmark_2019_.jpg

lillomarka_arena1.jpg

lillomarka_arena3.jpg

lillomarka_arena4.jpg

lillomarka_arena5.jpg

lillomarka_arena6.jpg

h%E5ndbak2.jpg

lillomarka_tur.jpg

IMG_3689.JPG


 
 
 

 
 
 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket