Katrine Blomstrand 2019-02-11 22:14:12

Ås IL Svømming

skal sørge for god bredde med tilbud om kurs og trening i alle aldersgrupper fra barn og opp til seniornivå. Tilbudet skal være godt både sportslig og sosialt. Vi skal være en av de ledende svømmeklubbene i Follo og være en viktig del av lokalmiljøet i Ås.

Styret har gjennom de siste årene vært opptatt av å legge til rette for videre utvikling av Ås IL Svømming for å sikre både et konkurranse- og et breddetilbud. I tillegg fokuserer vi på å gi flest mulig barn et tilbud om svømmeopplæring.

Det ble fra 1. januar 2017 etablert en struktur med tre avdelinger (en trenings- og en konkurranseavdeling i tillegg til kursavdelingen). Nils Uno Davidsen ble innplassert som hovedtrener med ansvar for både Treningsavdelingen og Konkurranseavdelingen. 

Nils Uno Davidsen sluttet i sin stilling 1. Juli 2017 etter utført oppdrag med å legge om strukturen i klubben til den vi har i dag.

 

 

Presentasjon av trenerne våre

Ås IL Svømming er heldig og har et fantastisk trenerteam.

 

Malene Moldrup Pedersen: 

Hovedtrener for A-gruppen og avdelingsleder for konkurranseavdelingen 

Hovedtrener Malene begynte som trener i Ås IL i august 2016. Malene var inntil nylig aktiv svømmer i Lambertseter svømmeklubb, og hun har en rekke NM-medaljer. Malene kommer fra en svømmefamilie, med både mor, far og søster som har vært/er svømmere/trenere på høyt nivå. Til daglig er Malene student ved høgskolen i Oslo og Akershus (lektorutdanning). 

 

Eszter (Esti) Madaraz:

Trener for C-Gruppen

Esti begynte som trener i Ås IL i august 2016. Esti har vært aktiv svømmer på svært høyt nivå i sitt hjemland Ungarn og var blant annet ungarsk juniormester i brystsvømming. Hun har utdanning som svømmetrener og har mange års erfaring som svømmetrener fra både Ungarn og Norge. Hun jobber til daglig med svømmeopplæring i Ski kommune (skolene).

 

Majken Smith:

Trener for A-gruppen

Majken har nettopp avsluttet sin karriere som toppsvømmer hos Bærumsvømmerne, hvor hun har svømt store deler av livet. Hun har vært på høyt nasjonalt nivå, samtidig som hun har svømt mange internasjonale konkurranser. Nå studerer hun på NMBU og bor i Ås. Majken som ble ansatt hos oss høsten 2019, jobber sammen med Malene på A-gruppen. Vi er heldige som har fått Majken ombord med sin kompetanse fra toppidretten.

 

Jakob Bernstein:

Trener for B-Gruppen

Jakob har svømt siden han var 6 år gammel (da han bodde i USA) og har hatt et stort engasjement for idretten siden det. Han har svømt i Bærumsvømmerne i over 15 år og har oppnådd mye med klubben. Han har både individuelle medaljer som junior og senior og har vært med å sette norske rekorder på stafetter. I sommer ga han seg som svømmer og nå studerer han ved NMBU (master siv.ing. "Anvendt Robotikk"). Jakob har alltid trivdes godt med å hjelpe andre utøvere og vi er veldig heldige som har fått han som trener i Ås Svømmeklubb. Han sitter på mye nyttig erfaring og kompetanse innen svømming som kan hjelpe utviklingen i klubben.

 

 

Veronica Lundsten:

Avdelingsleder og trener for T-gruppen.

Veronica begynte som svømmetrener i Ås IL i august 2013 og hadde da ansvaret for rekruttpartiet frem til desember 2015. Hun begynte som trener for T-gruppen i august 2018, og trener for B-gruppen januar 2019. Veronica har selv vært konkurranse svømmer for Ski svømmeklubb, og hatt stor deltakelse i Masters svømmingen de senere årene. Hun har utdanning som svømmetrener og har mange års erfaring som svømmetrener fra både Hamar og Ås IL Svømming. Veronica har i tillegg utdannelse innen idrett, samt at hun er utdannet Osteopat ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Til daglig jobber Veronica som Osteopat ved Lundsten Osteopati i Ås kommune. 

 

 

Lagledere:

Gruppe Lagleder E-post  
A-Gruppen Katrine Eldegard

 

 
B-Gruppen Ranveig Anne Olsen    
C-Gruppen Ranveig Anne Olsen

 

 
D-Gruppen Torkil Eldegard Heie  
 
Treningsgruppen  Åse Hytteborn    
Barnas svømmeskole Camilla Mathisen

 

 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

Juni
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345