Katrine Blomstrand 2019-02-11 22:14:12

Ås IL Svømming

skal sørge for god bredde med tilbud om kurs og trening i alle aldersgrupper fra barn og opp til seniornivå. Tilbudet skal være godt både sportslig og sosialt. Vi skal være en av de ledende svømmeklubbene i Follo og være en viktig del av lokalmiljøet i Ås.

Styret har gjennom de siste årene vært opptatt av å legge til rette for videre utvikling av Ås IL Svømming for å sikre både et konkurranse- og et breddetilbud. I tillegg fokuserer vi på å gi flest mulig barn et tilbud om svømmeopplæring.

Det ble fra 1. januar 2017 etablert en struktur med tre avdelinger (en trenings- og en konkurranseavdeling i tillegg til kursavdelingen). Nils Uno Davidsen ble innplassert som hovedtrener med ansvar for både Treningsavdelingen og Konkurranseavdelingen. 

Nils Uno Davidsen sluttet i sin stilling 1. Juli 2017 etter utført oppdrag med å legge om strukturen i klubben til den vi har i dag.

 

 

Presentasjon av trenerne våre

Ås IL Svømming er heldig og har et fantastisk trenerteam.

 

Malene Moldrup Pedersen: 

Hovedtrener for A-gruppen og avdelingsleder for konkurranseavdelingen 

Hovedtrener Malene begynte som trener i Ås IL i august 2016. Malene var inntil nylig aktiv svømmer i Lambertseter svømmeklubb, og hun har en rekke NM-medaljer. Malene kommer fra en svømmefamilie, med både mor, far og søster som har vært/er svømmere/trenere på høyt nivå. Til daglig er Malene student ved høgskolen i Oslo og Akershus (lektorutdanning). 

Veronica Lundsten:

Trener for B-gruppen og avdelingsleder og trener for T-gruppen.

Veronica begynte som svømmetrener i Ås IL i august 2013 og hadde da ansvaret for rekruttpartiet frem til desember 2015. Hun begynte som trener for T-gruppen i august 2018, og trener for B-gruppen januar 2019. Veronica har selv vært konkurranse svømmer for Ski svømmeklubb, og hatt stor deltakelse i Masters svømmingen de senere årene. Hun har utdanning som svømmetrener og har mange års erfaring som svømmetrener fra både Hamar og Ås IL Svømming. Veronica har i tillegg utdannelse innen idrett, samt at hun er utdannet Osteopat ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Til daglig jobber Veronica som Osteopat ved Lundsten Osteopati i Ås kommune. Veronica tar for tiden Trener 2 kurs.

 

Eszter (Esti) Madaraz:

Trener for C-Gruppen

Esti begynte som trener i Ås IL i august 2016. Esti har vært aktiv svømmer på svært høyt nivå i sitt hjemland Ungarn og var blant annet ungarsk juniormester i brystsvømming. Hun har utdanning som svømmetrener og har mange års erfaring som svømmetrener fra både Ungarn og Norge. Hun jobber til daglig med svømmeopplæring i Ski kommune (skolene).

 

 Celine Ihle Augustin:

Trener for D-gruppen og avdelingsleder og instruktør for Svømmeskolen 

Celine startet som svømmeskoleansvarlig hos Ås IL i juni 2016 og som trener for D-gruppa i november 2018. Hun har vært tidligere konkurranse svømmer hos Lambertseter Svømmeklubb, og vært instruktør hos dem siden januar 2010 til august 2017.  

 

 

Lagledere:

Gruppe Lagleder E-post  
A-Gruppen Katrine Eldegard

 

 
B-Gruppen Ranveig Anne Olsen    
C-Gruppen Ranveig Anne Olsen

 

 
D-Gruppen Celine Ihle Augustin  
 
Treningsgruppen  Åse Hytteborn    
Barnas svømmeskole Celine Ihle Augustin

 

 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

November
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301